Nivala.orgNivala.org keskustelu Angelina verkkokauppa
 | Foorumin etusivu | Rekisteröidy | Vastaa | Etsi | Tilastot | Ohje |
Lukijoiden ajatuksia Nivala.org keskustelu / Lukijoiden ajatuksia /

Meijerin vintillä mietittyä

Kirjoittaja NiVi
Tiedottaja
#1 | Lähetetty: 26 Tammi 2009 12:12 
Talvinen tervehdys kaikille tasapuolisesti aivan niin kuin tämä lehtikin. Olen kauan jo suunnitellut kirjoittavani jotain omaksi ilokseni ja jos joku muukin jotain iloa siitä saisi niin aina parempi. Nyt tämä jo näyttää siltä että tiedä vaikka toteutuisi.

Olen tehnyt muutamia uudenvuoden lupauksia. Yksi niistä on että teen kaikki tekemättömät työt. Ei mikään pieni urakka vai mitä? Tekemättömiä töitä on niin paljon tässä maailmassa, että vaikka olisi ikuisuus aikaa niin valmista ei taida tulla. Toinen uudenvuoden lupaus on että en osallistu lamaan. Nyt pistää miettimään että oliko tuo jo osallistumista. En osallistu vaikka mikä olisi. Se siitä.

Yksi lupauksistani on että teen tästä vuodesta kiitollisuusvuoden. Aamulla kun herään mietin kaikkea mistä voi olla kiitollinen ja illalla viimeiseksi saman asian kelaus. Olipa maailman tilanne mikä tahansa niin tilanne meidän korvien välissä on ainut mihin voimme pienenä ihmisenä vaikuttaa. Minäkin tässä kuvittelen olevani pieni ihminen vaikka kokolappu paidassani jotain muuta osoittaa. Nyt pitää olla kiitollinen että on ollut ruokaa riittävästi ja vähän ylikin.

Yksi suurimmista kiitollisuuden aiheista on se että on saanut tulla äidiksi. Se on seurausta siitä että joku ennen minua on tullut äidiksi jne. Lapset on yksi elämän suurimmista iloista. Ilo johon meidän tulisi ainakin minun mielestä suhtautua yhteisvastuullisesti. Meidän kylän kossit kyllä muistaa sen että meijerin vintin ikkuna kolahti auki jos satuin huomaamaan jonkin sortin pyöräringin meijerinkurvissa. Kuuluvalla ja selkeällä suomenkielellä kehotin kosseja pois tieltä.

Olisiko tämä vaikeaa toteuttaa tänä päivänä. Veikkaan että se on huomattavasti nopeampi keino puuttua liikennekäytökseen, kuin tarttua kännykkään ja lähettää nimetön tekstiviesti lehden palstalle hyvin maustettuna. Tavallista isokokoisempi ekaluokkalaiseni haluttiin tässä taannoin leimata jonkin sortin kandidaatiksi hänen kaaduttuaan tienreunassa. Kaatuminen harvoin onnistuu niin ettei ainakin osa raajoista joudu ajokaistalle. Äänitorvea osasit painaa ja se oli hyvä. Olisiko ollut mahdotonta pysäyttää auto ja kysyä onko joku hätänä vai leikitkö tiellä.

Jos sinulla on asian tiimoilta vielä jotain kommentoitavaa niin tervetuloa käymään. Keitän kahvit. En tiedä kuka olit. Maritta ei pidä tapanaan levitellä lähettäjätietoja. No niin ja tässä asiassa voidaan nyt tietysti olla kiitollisia siitä että lapset ovat saaneet lisää liikenneopetusta jne. Kun joku oli aktiivinen ja kirjoitti ja joku toinen oli aktiivinen ja toi asian esille niille jotka eivät pidä tapanaan lukea kyseistä palstaa.

Ja vielä ollaan täällä Suomessa kiitollisia hyvästä opetuksesta jota lapsemme saavat. Se ei ole itsestään selvyys kaikille maailmassa. Järvikylällä tämäkin asia näyttää olevan mallillaan. Ovat olleet tosi ahkeria niin kuin ennenkin.
Kiitos teille kaikille jotka jaksoitte lukea loppuun asti terveisin

Kaarina

Kirjoittaja olija
Käyttäjä
#2 | Lähetetty: 27 Tammi 2009 21:37 
En aivan päässyt "Kaarinan" kirjoituksesta perille, tai siis sen kirjoituksen perimmäisestä tarkoituksesta. No väliäkö sillä. Kannustusta vaan julkiseen esiintymiseen. Ehkä enemmän saisi olla tämänkin mittaiseen juttuun oikiaa asiaa!

Kirjoittaja Gadget
Inspector
#3 | Lähetetty: 28 Tammi 2009 19:03 | Muokkasi: Gadget 
Lienee osaksi vastine tähän tekstariin.

Lukijoiden ajatuksia Nivala.org keskustelu / Lukijoiden ajatuksia / Meijerin vintillä mietittyä Ylös

Vastauksesi Klikkaa tätä ikonia siirtyäksesi lainattuun viestiin

 

 ?
Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…
 
  Nivala.org keskustelu Foorumia pyörittää Forum Software miniBB ®