Nivala.orgNivala.org keskustelu Angelina verkkokauppa
 | Foorumin etusivu | Rekisteröidy | Vastaa | Etsi | Tilastot | Ohje |
Lukijoiden ajatuksia Nivala.org keskustelu / Lukijoiden ajatuksia /

Tyypillistä nivalalaista yrityspolitiikkaa

Kirjoittaja NiVi
Tiedottaja
#1 | Lähetetty: 13 Marras 2008 23:22 
Miksi Pieneläinklinikalle ei annettu lisäparkkipaikkoja kaupungintalon parkkialueelta. Kunnan toimia on ajettu alas, budjetista yli puolet on Ylivieskassa. Samoin kaupungintalon henkilökunnan määrä on vähentynyt. Luulisi olevan nyt tilaa antaa pieneläinklinikalle parkkipaikkoja.
Eikö toimintatiloja olisi voitu järjestää Tiilimaalle rypäleketjujen yhteyteen. Sillä Pieneläinklinikka työllistää monta korkeasti palkattua henkilöä ja toimintasäde on 100 kilometriä ympäriinsä. Tulee vuosittain hoidettavaksi tuhansia lemmikkieläimiä.
- Kävijät ovat tavallista vauraampaa väkeä, samoin osa nivalalaisia. (Ei ruokakassijonossa olevia). Olisi Tiilimaalle saatu iso, varma asiakaskunta eläinklinikalle kuin ostoskeskukseen. Samoin nivalalaisiakin olisi ollut satoja mukana.
- Nyt nivalalaiset kuin ulkokuntalaisetkin joutuvat turvautumaan Oulun yliopiston tai Äänekosken pienklinikoihin, joihin on matkaa yli 100 kilometriä. Rahat ja tulot menevät Oulun ja Äänekosken palveluihin ja eläinhoitoyksiköihin.
- Sillä lemmikkieläimet ovat monelle kuin perheenjäsen, jotka hoidetaan, maksoi mitä maksoi ja matka ei ole este.
- Onko Hankkijan siirto parempi vaihtoehto keskeltä kaupunkia (ei uusi yrittäjä) Tiilimaalle, kuin Pieneläinklinikka, joka on erikoishoitoyksikkö koko isolla alueella. Mikä mättää. vaikuttiko kuntayhtymä Kallion päätökset tuhota Pieneläinklinikka Nivalan kaupungin johdon tukemana. Sama tilanne kuin 1960-70 luvuilla. Ei Pohjolan Maitoa, ei teurastamoa, ei Pouttua. Palaako menneet tapahtumat nivalaisten mieliin uudelleen?

Arvo Korkiakoski

Lukijoiden ajatuksia Nivala.org keskustelu / Lukijoiden ajatuksia / Tyypillistä nivalalaista yrityspolitiikkaa Ylös

Vastauksesi Klikkaa tätä ikonia siirtyäksesi lainattuun viestiin

 

 ?
Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…
 
  Nivala.org keskustelu Foorumia pyörittää Forum Software miniBB ®