Nivala.orgNivala.org keskustelu Angelina verkkokauppa
 | Foorumin etusivu | Rekisteröidy | Vastaa | Etsi | Tilastot | Ohje |
Lukijoiden ajatuksia Nivala.org keskustelu / Lukijoiden ajatuksia /

Riittääkö Timo Soinin voimat EU:ssa

Kirjoittaja NiVi
Tiedottaja
#1 | Lähetetty: 5 Kesä 2009 09:13 
Suomen EU:ssa olevat mepit, joita on ollut 14 ovat jakaantuneet kolmeen eri ryhmään, joten muutama jokaisessa. Suomen toiminta-aika Suomen hyväksi on loppu, kun liitytään Lissabonin sopimukseen (jota Suomi on ajanut innokkaimmin). Silloin tulee parlamentin enemmistö joka päättää kaikki asiat.

Ei veeto-oikeutta yhdelläkään maalla, kuin tällä hetkellä on ollut. Suomi ei ole käyttänyt tilaisuutta hyväkseen muodostaakseen loistavat olosuhteet maa- ja metsätalouden ja muun raskaan teollisuuden hyväksi. (Vaan meillä on ilman saasteita suodattavat metsät ja EU:n puhtain ilmasto, mutta päättäjät ovat sopineet EU:n kanssa ankarimmat saaste- ja energiaverot, jotka tekee edellä mainitun teollisen toiminnan kannattamattomaksi Suomessa. Samoin on poistettu devalvaation tuoma etu, joka olisi tuonut valtavan kilpailuedun, koska meillä on kaikki tarvittavat raaka-aineet verrattuna Keski-Euroopan maihin, jotka ovat tuontiraaka-aineiden varassa). Joten tulevaisuudessa meille jää vain innovaatioyliopiston tuoma kehitys ja tutkimus muun Euroopan hyväksi, koska tuotanto ei tule meillä kannattamaan.

Uusi parlamentti, joka valitaan (13 meppiä) Suomen on Lissabonin sopimuksen tultua voimaan oltava kaikki yhtenä ryhmänä, kaikki pohjoismaat, samoin muut pienet jäsenmaat. Muuten meitä ei kuunnella hajaantuneena ollenkaan ja kaikki komissaarit tulevat valituiksi suurista jäsenmaista. Tämä on ollut Timo Soinin sanoma, joka toivottavasti toteutuu Suomen ja Skandinavian parhaaksi.

Arvo Korkiakoski
Nivala

Kirjoittaja olija
Käyttäjä
#2 | Lähetetty: 8 Kesä 2009 19:18 
On turhaa haikailla menneitten perään. Suomi on EU:ssa ja sillä siisti. Maatalous kehittyy ja sen harjoittajien määrä vähenee Suomessa, kuten muuallakin. Pienet eivät menesty. Täytyy keskittyä. EU:n maatalouspolitiikka ja sen rahoitus tulee muuttumaan radikaalisti seuraavien 5 vuoden aikana. Suomen raskas teollisuus, puunjalostus etupäässä, hyötyi aikoinaan devalvaatioista (joiden kustannuksen maksoi aina veronmaksaja). Siitä aiheutuu se, ettei tämä teollisuus ole kehittynyt. Nyt ollaan sitten ahdingossa, kun ei ole kehitytty markkinoita vastaavaksi. Näin ollen on teollisuuden oma syy, että tuotanto loppuu Suomessa. Teollisuuden avuksi ei veronmaksajien rahoja tarvita. Suomi ja suomalaiset ovat aina selviytyneet huonoista ajoista, näin käy nytkin. Tarvitaan uutta ja siihen tuo mm. yliopistouudistus oivia mahdollisuuksia.

Lukijoiden ajatuksia Nivala.org keskustelu / Lukijoiden ajatuksia / Riittääkö Timo Soinin voimat EU:ssa Ylös

Vastauksesi Klikkaa tätä ikonia siirtyäksesi lainattuun viestiin

 

 ?
Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…
 
  Nivala.org keskustelu Foorumia pyörittää Forum Software miniBB ®