Nivala.orgNivala.org keskustelu Angelina verkkokauppa
 | Foorumin etusivu | Rekisteröidy | Vastaa | Etsi | Tilastot | Ohje |
Lukijoiden ajatuksia Nivala.org keskustelu / Lukijoiden ajatuksia /

Destia toimi hyvin

Kirjoittaja NiVi
Tiedottaja
#1 | Lähetetty: 27 Heinä 2009 11:42 
Soitin vajaa 2 viikkoa sitten Destian (entinen Valtion tielaitos) Oulun toimistoon Autioranta-Järvikylä maantien huonosta kunnosta, jossa Koskenperällä on iso kohouma ajoradalla. Samoin Lassilan sillan molemmin puolin on täynnä koloja ja ajokaistat lähes ajokelvottomia ja olleet kauan huonossa kunnossa.
Oulun Destiasta yhdistivät puhelun Nivalan alueen teiden kunnosta vastaavalle Ylivieskassa olevalle tiemestarille. Hän otti asian vakavasti ja ilmoitti, että Lassilan sillan alueet ovat Haapajärven alueella, joiden teiden kunnosta vastaa Pyhäjärvellä oleva valvontayksikkö. Hän lupasi esittää asian siltä osin sinne.
Muutaman päivän kuluttua Lassilan sillan alueella työt aloitettiin, tien pinta tasoitettiin koko leveydellä ja tielle vedettiin hyvä pinta n. 1.3 km. matkalle.
Kyläläiset saivat hyvän tien, samoin nivalaiset ja ei maksa euroakaan. Ainoa joka on maksaja on toimen alulle panija allekirjoittanut lisä puhelinmaksun muodossa.
Toivottavasti Nivalan päättäjät saavat ilmaiseksi ydinkeskustan kadut kuntoon ja kulkukelpoisiksi ennen kuin yrittäjät lopettaa liiketoiminnan kokonaan, nyt noin 30 % jo liikkeitä autioina. Ja kun valtio on saneeraajana tasapainottamassa taloutta, katujen korjaus saa aikaan yritystoiminnan vilkastumisena enemmän verotuloja (valtion pitää maksaa keskustan teiden kunnostaminen) koska kunnalla ei ole rahaa tai halua.

Arvo Korkiakoski
Nivala

Kirjoittaja olija
Käyttäjä
#2 | Lähetetty: 27 Heinä 2009 15:28 
Kyllä kaupunki tekee viheralueita, mutta ei pidä katuja kunnossa. Ruojantie on odottanut jo yli 30 vuotta kunnostusta. Oli välillä toinen pääväyä (koulu vieressä). Näkeeköhän elinaikanaan Ruojantien kunnostusta?

Kirjoittaja Sievin sievin miäs
Nimetön
#3 | Lähetetty: 5 Elo 2009 19:31 
Missähänpäin Sieviä tämä paljon otsikoissa ollut Ruojantie sijaitsee?

Kirjoittaja v 8
Käyttäjä
#4 | Lähetetty: 5 Elo 2009 21:11 
tuolla se on nivalan keskustan liepeillä ala-asteen vieressä.on se kyllä huono,ainaki kyöstikallion museon kohalla.en oo pistäny merkille että jatkuuko ruojantie enää siihen asti mutta kuitenki koloisa tie on.

Lukijoiden ajatuksia Nivala.org keskustelu / Lukijoiden ajatuksia / Destia toimi hyvin Ylös

Vastauksesi Klikkaa tätä ikonia siirtyäksesi lainattuun viestiin

 

 ?
Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…
 
  Nivala.org keskustelu Foorumia pyörittää Forum Software miniBB ®