Nivala.orgNivala.org keskustelu Angelina verkkokauppa
 | Foorumin etusivu | Rekisteröidy | Vastaa | Etsi | Tilastot | Ohje |
Oulainen Nivala.org keskustelu / Oulainen /

Eläimet heitteillä Nivalassa, surullista!

Kirjoittaja Viuhka
Nimetön
#1 | Lähetetty: 26 Syys 2011 11:47 
Iltalehti 26.9.2011;
"Nivalalaiselta eläintilalta löytyi sunnuntaina pilttuuseensa kuollut hevonen. Tilalta löydettiin myös muita huonokuntoisia eläimiä, joista osa jouduttiin lopettamaan.
Poliisi ja eläinlääkäri tarkastivat sunnuntaina eläintilan Nivalassa. Tilan aitauksessa makaavasta huonokuntoisesta hevosesta oli tullut ilmoitus eläinlääkintäviranomaisille.
Hevonen oli maannut jo kauan paikallaan ja oli kuolemaisillaan. Hevonen jouduttiin lopettamaan.
Tilan lukittuna olleesta navettarakennuksesta löytyi toinen hevonen kuolleena pilttuustaan. Navetasta löytyi myös heikossa kunnossa ollut lammas, joka jouduttiin lopettamaan.
Hevosen ja lampaan lisäksi navetasta löytyi kaksi kania, koira-aitauksesta kaksi koiraa ja asuinrakennuksesta kaksi kissaa. Eläimet olivat olleet hoidotta pidemmän aikaa, mutta ne olivat muita paremmassa kunnossa. Eläimet toimitettiin eläinhoitolaan.
Eläintilaa pitävä nainen ei ollut kotona. Poliisin tietojen mukaan hän oli muuttanut paikkakunnalle äskettäin. Poliisi epäilee naista eläinsuojelurikoksesta."

-Todella surullista! Minusta Nivalassa kytitään toisten tekemisiä uteliaisuudesta ihan tarpeeksi mutta liian harvoin epäkohtiin puututaan. En tiedä tapauken henkilöitä mutta SUURI KIITOS ilmoituksen tehneelle! Valitettavasti asiat oli päässeet jo noin pitkälle. Tällaiselle piittaamattomuudelle en löydä yhtäkään selitystä, eläimille, kuten ihmisillekin, jos ei pysty pitämään huolta, löytyy kyllä avoimia sylejä.

Oulainen Nivala.org keskustelu / Oulainen / Eläimet heitteillä Nivalassa, surullista! Ylös

Vastauksesi Klikkaa tätä ikonia siirtyäksesi lainattuun viestiin

 

 ?
Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…
 
  Nivala.org keskustelu Foorumia pyörittää Forum Software miniBB ®