Nivala.orgNivala.org keskustelu Angelina verkkokauppa
 | Foorumin etusivu | Rekisteröidy | Vastaa | Etsi | Tilastot | Ohje |
Nivala Nivala.org keskustelu / Nivala /

Kusetus jatkuu???

Kirjoittaja Lopitsoi
Käyttäjä
#1 | Lähetetty: 29 Marras 2008 08:48 
Ensin tuli Vestia, jonka piti tuua säästöjä ja halpuutta jätekuljetuksiin ja käsittelyyn, paskanmarjat: ei menny kauaa ku nätisti ilimotettiin euromääräinen korotus/ jäteastia ja senku laski rosenteiksi tuli 15%!!!!! nousua heti kättelyssä.
Olipa heleppo myyä kannattavat kuletustoiminnat jollekki heleketin pörssiyhtiölle, tässä sitä ollaan tiineen pässin kans samassa haassa, mahollisimman suurta voittoa tavoittelevan yhtiön kera pakkoliitossa, eikä voi erota.

No entäs kallio sitte, onko missään tullu säästöä, onko mikään toiminto halapunu tai ees muuttunu jouhevammaksi???
Minusta pikemminki päinvastoin.

Nyt on sitte tapetilla se suuri paskaputki savon rajamailta rannikolle.
Kehutaan miten mukavasti kääkylät uija lupuaa myötämäkeen, heleketti maa nousee rannikolla 1cm:n vuojessa, joten ei mee kauaa ku on vasta mäki, sitte ollaanki huuli pyöriänä.
Palijo halavemmaksi tullee puhistaa jäteveet täälä, kompostoija kiintiä ja laittaa nestemmäinen kalajoen vietäväksi, mihin suuntaan se sitten virtaaki. Joki ei toistaiseksi velota litrahintaa kuletuksesta!

Kirjoittaja Nimetön
#2 | Lähetetty: 30 Marras 2008 15:59 
Olen ehdottoman samaa mieltä! Ensimmäinen asia minkä Vestia sai aikaan oli se, että kaikkien oli hankittava jäteastia. Siis niidenkin, jotka ennen oli kuuliaisesti lajitellut kaikki jätteensä kompostoiden ja lajitellen keskustan kierrätyspisteisiin. Nyt näiden kuuliaisten lajittelijoiden astiossa on pohjalla muutamat potunkuoret, joita sitten Vestia saa tyhjentää ja veloittaa kalliisti.

Kallio taas on oma lukunsa. Sehän imaisi mukaansa heti suurenosan kaupungin budjetista.
Ensi vuodelle taas on luvassa lisäkuluja ja nyt siihen sitten ollaan perustamassa uusia hienoja virkoja ja kulut vain nousevat.

Katsotaanpa vain, kun Nivala saadaan mukaan "hukkaputkeen", niin ei mene kauan, kuin joku viisas huomaa, että nostetaanpa hintoja. Näin koska ihmisillä ei ole muuta mahdollisuutta, kuin hoitaa jätevetensä tämän kysyisen putken kautta. Siinä sitä taas säästetään!

Kirjoittaja olija
Käyttäjä
#3 | Lähetetty: 2 Joulu 2008 18:42 
Turhaa lajittelua, ollut iät ajat, kaikkialla. Valtaosa lajitelluistakin jätteistä päätyy maaemon uumeniin riippumatta lajittelusta. Onhan se luonnollisesti hyvä opettaa hyville tavoille. Sitten meitä seuraavan sitä seuraavan sukupolven lasten lapset ehkä osaavat jo homman.

Nivala Nivala.org keskustelu / Nivala / Kusetus jatkuu??? Ylös

Vastauksesi Klikkaa tätä ikonia siirtyäksesi lainattuun viestiin

 

 ?
Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…
 
  Nivala.org keskustelu Foorumia pyörittää Forum Software miniBB ®