Nivala.orgNivala.org keskustelu Angelina verkkokauppa
 | Foorumin etusivu | Rekisteröidy | Vastaa | Etsi | Tilastot | Ohje |
Lukijoiden ajatuksia Nivala.org keskustelu / Lukijoiden ajatuksia /

Joulupuu tulee taas!

Kirjoittaja NiVi
Tiedottaja
#1 | Lähetetty: 28 Marras 2008 03:50 
Mannerheimin lastensuojeluliiton Nivalan yhdistyksen viime jouluna aloittama Joulupuu-hanke saa tänä vuonna jatkoa. Tarkoitus onkin saada Joulupuusta jokajouluinen hanke, jolla tuotetaan iloa sekä lahjan antajalle että saajalle.

Viime vuonna aloittaessamme hanketta paketteja saatiin sosiaalitoimen kautta toimitettavaksi jo yli 30. Lahjat menivät paikallisille lapsiperheille, jotka tarvitsivat elämäntilanteensa vuoksi lisätukea. Hankkeen tarkoitus on ilahduttaa lapsia joulupaketilla, jonka vapaaehtoinen henkilö voi hankkia.

Käytännössä Joulupuu toteutetaan Halpa-Hallin kanssa yhteistyössä niin, että MLL-väki päivystää Halpa-Hallin tiloissa jakamassa kortteja ja vastaanottamassa paketteja. Jaamme vapaavalintaisia kortteja lahjan saajien tiedoilla (kuten poika 5v, tyttö 9v). Henkilö, joka haluaa ilahduttaa lahjalla valitsee puusta sopivan kortin ja hankkii lahjan joko itse tekemällä tai ostamalla. Lahjan hinnalla ja lajilla ei ole rajoitusta; ainoat vaatimukset ovat, että tuote on uusi ja soveltuva vastaanottajalle.

Paketoimaton lahja kortteineen palautetaan MLL-väelle joko Halpa-Halliin tai perhekahvilaan. MLL-paketoi lahjat ja toimittaa ne kaupungin sosiaalitoimen kanssa vastaanottajille.

Joulupuu alkaa lauantaina 29.11. kello 9-17 Halpa-hallin aulassa, jossa jaamme kortteja. MLL:n väki on paikalla koko päivän kertomassa lisää hankkeesta ja kertomassa lahjojen vastaanottoaikoja. Tervetuloa antamaan ja saamaan joulumieltä!

Terveisin
MLL-Nivalan väki

Lukijoiden ajatuksia Nivala.org keskustelu / Lukijoiden ajatuksia / Joulupuu tulee taas! Ylös

Vastauksesi Klikkaa tätä ikonia siirtyäksesi lainattuun viestiin

 

 ?
Voit lähettää viestejä anonyymisti kirjoittamalla käyttäjätunnuksen ja jättämällä salasanakentän tyhjäksi. Jos sinulla olisi käyttäjätili, voisit kirjautua foorumille ko. lomaketta käyttäen…
 
  Nivala.org keskustelu Foorumia pyörittää Forum Software miniBB ®